Pagina principală
Pagina principală Pagina principală WWW.UNDP.MD
DREPTUL MEU
SOCIETATEA CIVILĂ
COMUNITATEA DE PRACTICIENI
PUBLICUL LARG
FEEDBACK
Sondaj
Cosiderati ca audierile publice organizate de Comisia pentru drepturile omului vor contribui la imbunatatirea situatiei in domeniul respectarii drepturilor omului
Da, cu siguranta
Mai putin
Nu
Resultate
<<    Aprilie 2017     >>
LMMJVSD 
     1213
345678914
1011121314151615
1718192021222316
2425262728293017
Subscriere noutăţi

Pnado în Moldova Despre proiect Resurse web Publicaţii Contactele proiectului
SOCIETATEA CIVILĂ
CONSOLIDAREA CAPACITĂŢILOR ONG
PROGRAME DE GRANTURI MICI
Consolidarea capacităţilor ONG active în domeniul drepturilor omului şi a jurnaliştilor preocupaţi de această problematică, cu accent pe ONG şi mass-media locală constituie un domeniu prioritar de activitate a Proiectului.
 
Pentru a consolida capacităţile organizaţiilor neguvernamentale şi a reprezentanţilor mass-media locală desfăşurăm cursuri de instruire în domeniul promovării drepturilor omului.
 
Pentru a susţine iniţiativele organizaţiilor neguvernamentale în domeniul drepturilor omului la nivel local realizăm anual Programul de granturi mici. În cadrul proiectului a fost creată o reţea de practicieni alcătuită din peste 30 formatori şi experţi în domeniul drepturilor omului care sunt permanent antrenaţi în activităţile proiectului şi beneficiază de suport pentru dezvoltarea abilităţilor profesionale.
 
În cadrul proiectului este elaborat un catalog al organizaţiilor neguvernamentale active în domeniul drepturilor omului care cuprinde peste 200 organizaţii de pe întreg teritoriul ţării. Orice organizaţie poate fi inclusă în acest catalog în baza unui chestionar. în domeniul drepturilor omului care cuprinde peste 200 organizaţii de pe întreg teritoriul ţării. Orice organizaţie poate fi inclusă în acest catalog în baza unui .
 
Anual desfăşurăm concursuri pentru cea mai reuşită reflectare a problematicii drepturilor omului în mass-media şi cea mai activă organizaţie neguvernamentală în domeniul drepturilor omului la nivel local. Premiile câştigătorilor se acordă în ziua de 10 decembrie – Ziua internaţională a drepturilor omului.
Anul 2006
 
 
Anul 2005
Anul 2004
CONCURS PENTRU JURNALIŞTI ŞI ONG
Anul 2006
Anul 2005
DOCUMENTE
 
 

 

UN.MD UN.MD
Pnado în Moldova Despre proiect Resurse web Publicaţii Contactele proiectului
Societate civilă Comunitatea de practicieni Pentru media Publicul larg Feedback